Millo Foundation, Wajah Segar Seri Terserlah

 

NAK CANTIK TAPI MALAS? OMG!!
πŸ’•Jika anda ada jeragat yang tebal
πŸ’• Kesan atau parut jerawat yang kritikal
πŸ’• Kulit muka kusam
πŸ’• Kulit muka berminyak
πŸ’• Pori-pori terbuka
πŸ’• Black head
πŸ’• Muka cepat berpeluh
πŸ’• Kulit muka tidak sekata

Jangan tak percaya pulak kalau masalah ni semua
Dapat selesai dalam masa sekelip mata πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
✔ Lulus KKM
✔ Muslim produk
✔ Keluaran Bumiputera berpengalaman dan tahu kehendak wanita bermake up.
✔ Hasil setanding jenama antarabangsa
πŸŽ‰ Testimoni melambak! πŸ’•πŸ’•

millo foundation kelebihan fungsi testimoni

millo foundation kelebihan fungsi testimoni

Tampil penuh yakin dengan HD Millo Foundation..πŸ˜ƒ

πŸ‘‰Wajah tampak natural walaupun memakai foundation.
πŸ‘‰Wajah tampak flawless & gebu gebas.
πŸ‘‰Menutup cela seperti Jerawat, Jeragat & Parut.
Tak perlu πŸ™… pakai tebal-tebal...

Cuma tepuk tepuk je wajah dah jadi cun melecun!
 

Tunggu! Banyak lagi kelebihan HD Millo Foundation ni.. πŸ‘©πŸ‘©

πŸ’– Kulit terasa lebih gebu, glowing dan flawless,tidak pudar atau comot walau pun berpeluh.
πŸ’– Mengurangkan lingkaran hitam & kedutan halus di sekitar mata.
πŸ’– Merangsang pertumbuhan sel kulit baru, menjadikan ia anjal, tegang & awet muda.
πŸ’– Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.
πŸ’– Memberikan keselesaan yang berpanjangan.
πŸ’– Kulit akan lebih lembut,cerah,lembap,bersinar serta segar semulajadi seawal sapuan pertama.
πŸ’– Mengecilkan liang pori dan mengurangi blackhead/whitehead.
πŸ’– Menutup parut jerawat,jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.
πŸ’– Mengecutkan jerawat,memudarkan parut & jeragat.
πŸ’– Mengurangi kedalaman kedutan & meremajakan kulit.
πŸ’– Hanya satu warna.Walau pun foundation kelihatan gelap tetapi kulit tidak ikut menjadi gelap.
πŸ’– Sungguh UNIK! Anda tidak perlu memakai BEDAK lain lagi!

Cara Guna :

Wajib ditepuk tepuk terus pada permukaan kulit. Just tepuk-tepuk manja.
Tidak boleh atau jangan disapu atau dipakai dengan span.
Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata.. glow dan shining.
Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan berminyak, bercapuk, comot atau sememeh. Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan penampilan kulit .
Kulit kelihatan segar, lembap dan sihat.
Nak lagi glowing just spray air atau face essence.


nak cuba ke?
Jom whatsapp kami di talian +60148228905
Murah2 jer, harga mampu beli!


millo foundation kelebihan fungsi testimoni

millo foundation kelebihan fungsi testimoni

Carian info untuk produk ini:
Millo Foundation, Ceria Hani Kosmetik

0 on: "Millo Foundation, Wajah Segar Seri Terserlah"

HOT ITEM MINGGU INI