Okaya Foundation, Wajah Glowing Flawless Sampai Petang

 

BEDAK + FOUNDATION 
❤ terciptalah OKAYA CREAM TO POWDER (2in1) 😍
❤️❤️❤️ Cream Foundation paling viral abad ni πŸ˜‚πŸ˜‚

Kawan2 tak jeles ke tengok orang lain muka glowing flawless.
Tak mekap mana pun, tapi cun abis! Tak nampak langsung parut2 kat wajah!
Tak perlu nak touch up banyak kali still maintain gebu hingga petang gitu.. πŸ’–πŸ’–
 
okaya foundation fungsi kelebihan testimoni

πŸ’• Apa best nya Okaya ni? πŸ’•

πŸ‘‰boleh menggantikan bedak uollss, pakai cream ni sahaja dah marvelous
πŸ‘‰tekstur yang wangi, lembut & ringan
πŸ‘‰menutup segala cela di kulit wajah
πŸ‘‰tahan hingga 12 jam tak melekit tak bercapuk tak berminyak
πŸ‘‰spf30 melindungi daripada sinaran UV merbahaya
πŸ‘‰menggebu dan menyerikan wajah serta merta
πŸ‘‰mesra solat tiada alkohol dan bahan kimia merbahaya (mudah cuci)
πŸ‘‰mengandungi Vitamin E, minyak zaitun & tea tree yang membantu merawat kulit
πŸ‘‰Menegang serta melembapkan kulit
πŸ‘‰Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus
πŸ‘‰Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
πŸ‘‰Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
πŸ‘‰kulit ternyata lembap, glowing dan sekata
πŸ‘‰mengatasi masalah jerawat, parut dan jeragat secara perlahan-lahan
πŸ‘‰mempunyai satu warna sahaja natural mengikut warna kulit 
πŸ‘‰pilihan ramai jelitawan MUA2 Malaysia!

Apa kata mereka yang telah mencuba? 😏😏
πŸ’™95% mengatakan kulit mereka nampak LEBIH NATURAL, GEBU DAN CERAH. 
πŸ’™98 % mengatakan yang mereka TIDAK PERLU LAGI BERBEDAK, cukup dengan penggunaan cream to powder ini sahaja. 
πŸ’™97 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan krim ini TIDAK BERMINYAK.
 
Serius nak cuba?
Whatsapp kami segera sebelum stok habis! +60148228905
Harga mampu milik, 1 pcs tahan berbulan2!

okaya foundation fungsi kelebihan testimoni

okaya foundation fungsi kelebihan testimoni

okaya foundation fungsi kelebihan testimoni

Carian info untuk produk ini :
Okaya Cream To Powder, Tips Makeup, MUA Malaysia

0 on: "Okaya Foundation, Wajah Glowing Flawless Sampai Petang"

HOT ITEM MINGGU INI